Integraal Kindcentrum

 

Basisschool De Zevensprong is onderdeel van Integraal Kindcentrum (IKC) Dassenburcht: een centrale locatie waar kinderen samenkomen voor school, opvang en sportactiviteiten. En daarnaast een ontmoetingsplek voor ouders en inwoners van Padbroek, waar wijkactiviteiten plaatsvinden en kindgerelateerde thema's aan bod komen. In combinatie met het beweegpark biedt het IKC volop mogelijkheden voor sporten, leren en ontmoeten.

Het Integraal Kind Centrum staat tussen Dassenburcht en Hagelkruis in het hart van de wijk Padbroek in Cuijk. Het biedt huisvesting aan basisschool De Zevensprong (Optimus Primair Onderwijs), basisschool Harlekijn (Stichting Invitare), kinderdagopvang, peuterspeelzaal, BSO (Spring Kinderopvang) en dagbesteding (Unik). 

 

"De overgang van de peuterspeelzaal naar de kleuters was heel fijn. De peuters gymmen op maandag met groep 1-2,  dus zo leren ze elkaar en de juffen al kennen. En de oudste peuters hebben regelmatig wen-uurtjes in hun nieuwe klas. Mijn zoon wilde niet meer terug!"

Moeder van twee zoons in groep 1 en groep 2